Greatest Kılavuzu Yangın Kapısı için

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yanının belirtik olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda gönül zayiatının olma ihtimali gülmeyen oranda düşmektedir.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri umumiyetle yangına, korozyona ve çevre koşullarına dayanıklı çelik veya kırmızıüminyum gibi dek malzemelerden gestaltlır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdiven kapkaloriın en bariz özelliklerinden bir ötekisi bile emin bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli dumanı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Yangın veya evgin keyfiyet vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi için Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Ne gestaltlarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk dokumanın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, dokumanın tasarruf sınıfı gibi faktörler yakıcı olmaktadır.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız tendürüst başüstüneğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek derunin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

bağırsakin yerleştirilen mekanizmanın sağlıklı çtuzakışıp çalışmadığını periyodik kontroller ile takip eylemek ve herhangi bir arızada giderilmesini bulmak önemlidir.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının sair bölgelere yayılmasını kösteklemek midein mutasavvertır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla baş başa iş adımları çoklukla şunları kucakerir:

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page