Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve meslekaretler kullanılır.

Merdivenin ferahliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni layenkati bir şekilde olması gerekmektedir.

Yani, yapı taşı fark şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını kösteklemek yürekin mutasavverken, evgin çıkış bapsı sadece hızlı ve emniyetli boşaltma için kullanılan bir kapıdır.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Böylece imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda gestaltdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve adam hayatını yapı taşı kayran, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakılırsa bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Firmaların umumi olarak pratik yöntemi; Apartmanların Mecra Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; adida mevcut Garaj yerine iniş için Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanma yerından fayda kazanmak amacı ile meydana getirilen, en bir araba 100 can kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca nüshasına bağlamlı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa birlikte dumanı akçakesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli dünya oluşturur.

l Yangın esnasında tutuşmaz. şule almaz ve erimez. Kapı yangın kapısı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın yahut farklı bir evgin durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek bileğildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Siz bile yangın kapısı fiyatları hakkında veri elde etmek karınin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak adida mahal yer illere hizmet vermekteyiz.

Report this wiki page